SUGGESTIES

We volgen de seizoenen, bijvoorbeeld asperges in het voorjaar, witloof in het najaar. We passen onze suggesties regelmatig aan. Kom dus regelmatig eens terug om de nieuwigheden te ontdekken.

VOORGERECHTEN

Gebakken eendenlever-chutney-brioche € 24
Escargots op Bourgondische wijze € 15
Gerookte zalm € 22
Oesters (6st) creusen € 24
Oesters (6st) Platte € 30
Vitello Tonato € 20


HOOFDGERECHTEN

Gebakken zalm-groene groenten- geplette aardappel € 34
Dunne lende Hereford-gemengde salade-frieten € 40
Tarbot-groene groenten-geplette aardappel € 45
Kalfskotelet € 38
Kalfszwezerik € 45
Kalfsgehakt "archiduc" € 26
Paccheri al Ragu € 28

ALLERGENEN

De Europese Unie heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreacties veroorzaken vermeld moeten worden. Het gaat hierbij om allergenen zoals glutenbevattende granen (o.a. tarwe en rogge), ei, vis, pinda, noten, soja, melk en schaal- en weekdieren. In totaal gaat het om 14 voedingsallergenen.

Wijntje dabij?

Wijnkaart