We volgen de seizoenen, bijvoorbeeld asperges in het voorjaar, witloof in het najaar. We passen onze suggesties regelmatig aan. Kom dus regelmatig eens terug om de nieuwigheden te ontdekken.
VOORGERECHTEN
Gebakken eendenlever-chutney-brioche
€ 22
kalfszwezerik "Clamart"
€ 20
Gerookte zalm
€ 20
Oesters (6) "de oesterij"
€ 23
paling in 'groen
€ 20
HOOFDGERECHTEN
Griet-geplette aardappel-béarnaise
€ 36
Runderonglet-sjalot
€ 36
Varkenswangen "grand-mère"
€ 30
Filet pur van hert-knolselder
€ 40
Pasta met eekhoorntjesbrood-dragon
€ 24
Paling in 't groen
€ 40
ALLERGENEN
De Europese Unie heeft bepaald dat de voedselallergenen die de meeste overgevoeligheidsreacties veroorzaken vermeld moeten worden. Het gaat hierbij om allergenen zoals glutenbevattende granen (o.a. tarwe en rogge), ei, vis, pinda, noten, soja, melk en schaal- en weekdieren. In totaal gaat het om 14 voedingsallergenen.